hits

Hva er slektningene våres verdt?

I nyhetsbildet de siste ukene har det som forventet vert mye om Farmen avslutningen, Politispaner/Narkobaron saken, Johaug saken, President Trump, samt endel aktuell sport.

Men en sak som virkelig fikk haken min til å dette, var en sak om 2 eldre (94 og 95 år gamle) mennesker som ikke kunne få lov til å tilbringe de siste årene sammen på det samme sykehjemmet.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/eldre/charles-94-og-gunvor-95-faar-ikke-bo-sammen-etter-67-aars-ekteskap/a/23925008/

Trodde vi hadde snart nådd bunnen av hvordan man behandler medmennesker her i landet. Landet der vi digger å fortelle utlendinger hvor bra vi er. Landet som av en eller merkelig grunn topper forskjellige lister over livskvalitet til innbyggerne.

Ville blitt interessant å se om velgerne i denne kommunen stemmer inn igjen folk som rådmann i Arendal kommune, Harald Danielsen, og Atle Svendal (Ap), som er leder for komité for helse og omsorg i Arendal kommune, ved neste valg.
Harald Danielsen, og Atle Svendal burde vert «named & shamed» overalt.
Men som vi har opplevd så mange ganger tidligere, nordmenn har allerede glemt dette før neste episode av Farmen og Kardashians har begynt.

Er det rett og slett ikke krav til kvalitet eller arbeidsinnsats når en er ansatt i Stat og Kommune.

Norge den siste Sovjetstat?

 

Tenk på det.

Kaptein Skuteløs.

#eldre #velferd #pensjonist

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAPTEIN SKUTELØS

KAPTEIN SKUTELØS

54, Bergen

Sjømann, Globetrotter, Kverulant, Rabulist. Observatør og Samfunnskritiker. Noen ganger er meningene mine helt virkelighetsfjerne. Overasket eller kanskje litt skuffet over at 95% av alle Bloggerne her er så Selvsentrert at de ikke gidder å besvare andre sine kommentarer på innleggene deres. Heldigvis er de resterende 5% trivelige mennesker, og en trenger ikke mer en det.

Flag Counter

Kategorier

Arkiv