hits

Del IV : Jeg er totalt utrent, og i ferd med å bli feit og lat.

Gjør noe med det.I forrige innlegg pratet jeg om at nå når jeg endelig hadde innsett at jeg hadde blitt overvektig, var det jammen også på tide å gjøre noe med det. Slutt med alle unnskyldninger som man lager hele tiden for å utsette det som man vet en bør gjøre.

Ja da er det på tide å få stompen ut av godstolen og gjøre noe. Og her er hva jeg har så smått startet med:

Det første jeg tenkte på var å gi meg selv noen mål som jeg måtte jobbe mot. Ganske lette mål som ikke er for vanskelig å oppnå. Ellers vil jeg miste motivasjonen med en gang. Dette vet jo vi alle er det aller viktigste. Det bare må vere lett i begynnelsen!

Skal jeg begynne å jogge? Mener å huske at jogging var ufattelig kjedelig, og ikke minst knallhardt hvis en har elendig kondisjon. Hva med sykling? Skal jeg kjøpe meg en ny sykkel? hjelm, og alt annet som jeg trenger for denne aktiviteten?

 Kanskje jeg jeg skal begynne på helsestudio? Det koster penger og jeg må dra dit hver gang jeg vil trene litt. Har en anelse jeg vil komme opp med masser av grunner til hvor jeg utsetter hvert besøk. Dermed ender jeg opp med å betale for ingenting. Jeg vet mange kjenner seg igjen her. Sorry, men jeg måtte bare begynne å flire bare med tanken på meg selv i et trenings studio.Så hva ble det til????????Jeg endte opp med en Ergometer sykkel. Grunnen var at det fantes en et par år gammel ergometersykkel i leiligheten allerede. Perfekt for en som meg, da jeg kunne stille den foran tv og se på filmer og serier når jeg syklet avgårde. Etterhvert kan jeg jo forandre litt på opplegget ved å lytte til musikk istedenfor, når jeg sykler i veg. Mer tilrettelagt kan det ikke bli.I tillegg til ergometersyklingen, fant jeg ut at å gå tur av og til også funker. Klart, som ekspertene forteller oss, når en er ute å går en tur, bør man kanskje prøve å gå på en måte (fart eller hvor man går) som gjør at pulsen går litt opp, så en blir litt andpusten.Kombinert med en reduksjon i «junk food» spising, og minimalt med snacks sent på kvelden, så har faktisk vekten min sakte begynt å droppe. Sakte, sakte, men du store allverden, den stoppet opp først, og nå har den begynt å droppe. Fantastisk motiverende.Kaptein Skuteløs.

#slanking #overvektig #diett #trening

10 kommentarer

Benedikte Porsanger

12.03.2017 kl.22:03

Fortsett å stå på :)

KAPTEIN SKUTELØS

12.03.2017 kl.22:08

Benedikte Porsanger: Tusen takk, det meget oppløftende å få en slik kommentar.

Heltvanligpappa

12.03.2017 kl.22:43

Gratulerer! Deilig å komme over kneika! :D

KAPTEIN SKUTELØS

12.03.2017 kl.22:44

Heltvanligpappa: Takk for tilliten, men føler jeg er litt på kanten. Redd for å falle tilbake.

Heltvanligpappa

12.03.2017 kl.22:52

hehe vet hvordan det er, men se på det slik, at den kanten er bare et hvileskjær på vei opp fjellet, men bare et tak kan gi det ny sikkerhetskrok! Opp skal vi! :D

KAPTEIN SKUTELØS

12.03.2017 kl.23:10

Heltvanligpappa: Kloke ord. :-)

Henriette Thorkildsen

12.03.2017 kl.23:33

Gratulerer, herlig lesing! Det kjennes så godt med god motivasjon <3

KAPTEIN SKUTELØS

12.03.2017 kl.23:52

Henriette Thorkildsen: Tusen takk skal du ha.

Katja Frelsøy

14.03.2017 kl.15:44

Dette går sikkert som en dans! Dans ja, ta en dans om kvelden, bra det også! 😊

KAPTEIN SKUTELØS

14.03.2017 kl.18:23

Katja Frelsøy: Hei Katja, takker så mye for den du.

Skriv en ny kommentar

KAPTEIN SKUTELØS

KAPTEIN SKUTELØS

54, Bergen

Sjømann, Globetrotter, Kverulant, Rabulist. Observatør og Samfunnskritiker. Noen ganger er meningene mine helt virkelighetsfjerne. Overasket eller kanskje litt skuffet over at 95% av alle Bloggerne her er så Selvsentrert at de ikke gidder å besvare andre sine kommentarer på innleggene deres. Heldigvis er de resterende 5% trivelige mennesker, og en trenger ikke mer en det.

Flag Counter

Kategorier

Arkiv