hits

Mye reklamebaserte blogger her.Ser en tendens her at stort sett alle bloggene som er vist er nå reklame-innlegg fra forskjellige personer og firmaer.

 
 

Personlig tror jeg at det er nesten umulig å bli rik på blogging i Norge, da det er et alt for lite marked.

Klart noen klarer det, men de er meget aktive i media ellers, og skaper mye blest om seg selv den vegen også.

Kanskje det er derfor denne blogg servicen er spesielt populær, og har så mange brukere? jeg mener, vi alle vet jo at reklame er endel av samfunnet og noe av det som driver  oss.  Men det er vel et eller annet sted der vi tenker, dette er så mye at det virker i en negativ retning istedenfor.

 
 

Se på tv kanalene i Norge. Det er ingen tvil om at de har nå nådd det punktet som USA nådde for 20 år siden. En episode av et eller annet underholdningsprogram blir avbrutt etter 10-15 minutter. Det finnes ingen muligheter lengre for  å se en film uavbrutt!

 Betaler vi for å få lov til å se reklame? Er vi virkelig så dumme blitt i kongeriket?Kaptein Skuteløs.

#reklame

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

KAPTEIN SKUTELØS

KAPTEIN SKUTELØS

54, Bergen

Sjømann, Globetrotter, Kverulant, Rabulist. Observatør og Samfunnskritiker. Noen ganger er meningene mine helt virkelighetsfjerne. Overasket eller kanskje litt skuffet over at 95% av alle Bloggerne her er så Selvsentrert at de ikke gidder å besvare andre sine kommentarer på innleggene deres. Heldigvis er de resterende 5% trivelige mennesker, og en trenger ikke mer en det.

Flag Counter

Kategorier

Arkiv