hits

MIN MOR, ER ET SKIKKELIG KVINNFOLK.


Min mor er et skikkelig kvinnfolk.

Min kjære mor. Så lenge som jeg kan huske, har hun alltid vert en kvinne som bekymrer seg over barna sine. Ikke nevrotisk bekymring, men den gode moderlige bekymringen. Bekymringen om at barna har det bra og at intet vondt skjer med de. For......... Min mor er et skikkelig kvinnfolk.

Min mor har hatt sine problemer, som mange andre. Min mor har hatt sine mørke dager, men har kommet seg igjen. Min mor har alltid kommet opp fra de dype bølgedalene hun måtte befinne seg i, for så å reise seg igjen, på grunn av ansvarfølelsen hun har for sine rundt seg. Min mor er et skikkelig kvinnfolk.

    
Ut på tur,aldri sur.

Det virker noen ganger som om min mor fremdeles tror at alle barna hennes fremdeles er unge og litt forsvarsløse, så hun vil naturligvis beskytte dem. Hun vet selvfølgelig at vi nå er godt voksne mennesker, men sier at vi vil alltid være barna hennes. Derfor føler vi oss noen ganger som om vi er nesten unger igjen. Bare nesten.......for.... Min mor er et skikkelig kvinnfolk.

Min mor har oppdratt 4 unger, med de utfordringene det måtte innebære. Samtidig har hun vert i jobb, så lenge det var mulig. År etter år har hun jobbet. Hun har jobbet med, noen ganger hardt med oss ungene, og hun har jobbet ute i arbeidslivet. År etter år har hun jobbet. Hun er nå i 70-årene og hun jobber fremdeles........på et gamlehjem........for..... Min mor er et skikkelig kvinnfolk.

  
På reise langt hjemmefra.

Min mor er en morsom dame. Hun har ingen problemer med å være litt uhøytidelig og le av seg selv hvis hun har gjort noe morsomt. Eller sagt noe morsomt. Min mor har meget godt humør, og elsker å le. Min mor elsker gode gamle komi-serier, eller komedier (filmer). Hun ler godt og høyt når hun opplever noe morsomt. For..........Min mor er et skikkelig kvinnfolk.

Min mor er en meget sporty dame. Hun har faktisk reist til fjerne strøk på kloden, helt alene i høy alder, eller med andre, masser av ganger. Noen ganger kan hun være ute og være sosial med oss barna til langt på natt. Hun er som sagt meget sosial, og kan gjøre mye, til tross for den voksne alderen. Hun står på som om hun var 30 år yngre. Hun er en stilig dame, som ikke kler seg som om hun var 30 år yngre, men som en stilig dame.......for......min mor er et skikkelig kvinnfolk.

   
På reise igjen, langt avgårde.

Min mor er et skikkelig kvinnfolk.Er så takknemlig for at du er den du er.

Din sønn.

KAPTEIN SKUTELØS

#familie #sønn #hyllest #mor 

10 kommentarer

kongecamping

21.03.2017 kl.00:23

Helt herlig!! :D

KAPTEIN SKUTELØS

21.03.2017 kl.00:25

kongecamping: Tuen takk skal du ha.

hilsen
Kai

kongecamping

21.03.2017 kl.00:27

- og MANGE slags takk; det skal din mor ha!

Moren min var bare 67, da hun døde av kreft.

Ta vare på hverandre!!

/TK

KAPTEIN SKUTELØS

21.03.2017 kl.00:31

kongecamping: Takk igjen, og takk for at du deler.

Jan Ole

21.03.2017 kl.00:54

Flott skrevet om din mor, Kai! Jeg har kjent henne siden midten av 1970-tallet, og jeg kan skrive under på en hver uttalelse du kommer med i ditt innlegg! Hipp hurra for din mor!

KAPTEIN SKUTELØS

21.03.2017 kl.00:57

Jan Ole: Tusen takk for den Jan Ole.
:-)

Nora Piscopo

21.03.2017 kl.13:44

Så fint skrevet! Kjekt å lese.

KAPTEIN SKUTELØS

21.03.2017 kl.15:36

Nora Piscopo: Tusen tusen takk.

hilsen
Kai

due

22.11.2017 kl.16:26

Dette var fint å lese :) Du har virkelig enn sprek mor :)

KAPTEIN SKUTELØS

22.11.2017 kl.17:27

due: Tusen takk.

Skriv en ny kommentar

KAPTEIN SKUTELØS

KAPTEIN SKUTELØS

54, Bergen

Sjømann, Globetrotter, Kverulant, Rabulist. Observatør og Samfunnskritiker. Noen ganger er meningene mine helt virkelighetsfjerne. Overasket eller kanskje litt skuffet over at 95% av alle Bloggerne her er så Selvsentrert at de ikke gidder å besvare andre sine kommentarer på innleggene deres. Heldigvis er de resterende 5% trivelige mennesker, og en trenger ikke mer en det.

Flag Counter

Kategorier

Arkiv