hits

JEG HAR OVERDREVET!!!


Strever på sykkelen.
 

Del VI: Jeg er totalt utrent, og i ferd med å bli feit og lat.

Jeg har tidligere snakket om at jeg ble overvektig, erkjennelsen, planen om å miste vekt, samt hva jeg bestemte meg for å gjøre. Så ved hjelp av alle de gode råd og oppmuntringer jeg har fått av familie og venner, samt andre Bloggere her, har jeg begynt å miste vekt. Litt etter litt. Ikke fort, men de skjer sakte men sikkert.

Men nå har jeg møtt et nytt problem. Et alvorlig problem. Et problem som er i ferd med å slukke motivasjonen min. Nemlig tretthet og lett smerte beina mine, og i spesielt knærne mine. Jeg har overdrevet . Jeg begynte å kjenne litt smerte i knærne mine for et par uker siden når jeg trøkket skikkelig til på ergometersykkelen. Regnet med at dette var litt tretthet som ville forsvinne etterhvert som jeg ble sterkere i beina, og kondisen forbedret seg.


Det gjør vondt.
 

Men det har ikke forsvunnet i det hele tatt. Jeg føler voldsom smerte i knærne når jeg har høy belastning på ergometersykkelen,og hvis jeg går hurtig turer i bratte oppoverbakker. Noe som får meg til å roe ned, og nesten miste lysten til å fortsette.

Hva skal man egentlig gjøre her? Legge inn hviledager i mellom øktene, eller ha mindre belastning når man sykler eller går på tur? Uansett føler jeg det som om jeg har kommet til et skikkelig hinder, mentalt. Det er veldig lett å komme på unnskyldninger nå om hvorfor jeg skal skippe aktivitet en dag eller to.


Jeg er litt bekymret.

KAPTEIN SKUTELØS.

#slanking #overvektig #diett #trening

10 kommentarer

Victoria Larsen

04.04.2017 kl.17:53

Jeg ønsker deg en fin tirsdag :-)

KAPTEIN SKUTELØS

04.04.2017 kl.18:10

Victoria Larsen: Tusen takk Victoria. Samme til deg. :-)

Nora Piscopo

04.04.2017 kl.21:15

Så flink du er! Ha en fin uke :)

KAPTEIN SKUTELØS

04.04.2017 kl.21:20

Nora Piscopo: Takker og bukker for oppmuntring og motivasjon. Ha en fin uke du også. :-)

04.04.2017 kl.22:39

Du begynner utrent og du må legge inn dager for hvile. Kroppen din må komme seg Kai :-)

Dette er individuelt men du må la kroppen din få restituere seg som det heter. Husk at proffene hviler MYE! Husk at du også spiser riktig! :-)

KAPTEIN SKUTELØS

04.04.2017 kl.22:45

Anonym: Hei der. Joda, ser poenget. problemet er bare det at hvis jeg ikke gjør noe, så vil jeg kjede meg litt og vegen til kjøleskapet er kort. hehehe. nei joke aside, når jeg har trent litt og er litt sliten, så er jeg liksom i sonen, og vet at jeg ikke skal ete og ete senere,for så ødelegge hele arbeidet.

irenglede

05.04.2017 kl.11:14

Viktig å lytte til kroppen. Fint å være ivrig, men poenget er jo ikke å få smerter og ubehag, men å trene for helsa sin skyld. Kanskje du har glemt å hvile mellom slagene? Ønsker deg en fin dag. ;D

KAPTEIN SKUTELØS

05.04.2017 kl.12:42

irenglede: Heissan. takk for den du. Ikke lett når en er helt amatør som meg, men også litt motivert. Skal prøve så godt jeg kan. Takker igjen for motiverende ord.

hilsen Kai

irenglede

05.04.2017 kl.15:43

Bare hyggelig. Stå på videre, og lykke til! ;0)

KAPTEIN SKUTELØS

05.04.2017 kl.15:49

irenglede: ??

Skriv en ny kommentar

KAPTEIN SKUTELØS

KAPTEIN SKUTELØS

54, Bergen

Sjømann, Globetrotter, Kverulant, Rabulist. Observatør og Samfunnskritiker. Noen ganger er meningene mine helt virkelighetsfjerne. Overasket eller kanskje litt skuffet over at 95% av alle Bloggerne her er så Selvsentrert at de ikke gidder å besvare andre sine kommentarer på innleggene deres. Heldigvis er de resterende 5% trivelige mennesker, og en trenger ikke mer en det.

Flag Counter

Kategorier

Arkiv