hits

Er folk her så jævla busy med seg selv at de ikke kan svare???


Ta deg tid til å besvare andre.
 

Har bare drevet med Blogging et par måneder her på denne serveren, og har allerede oppdaget noe interessant. Det er forbausende mange av Bloggerne her som faktisk er ganske så egoistiske og navlebeskuende. De stort sett skriver om sitt relativt kjedelige liv, som en ny genser de har kjøpt, eller at de bytter bleier på ungen, som de håper de vil tjene penger på. Greit nok, ikke noe i vegen med det egentlig. De om det, da vi alle har noen ganger kjedelige greier vi vil dele. Spesielt når vi ikke har det helt toppers, må vi dele.

 


Det er jævla synd på meg.
 

Men et annet fenomen jeg også har oppdaget, er litt mindre hyggelig. Det er den generelle latskapen her, når det gjelder å besvare folk sine hyggelige kommentarer. Virkelig, er folk så jævla busy med sitt liv og Bloggingen sin at de ikke en gang har ork til å sende en liten linje tilbake? Jeg forstår jo at når noen slenger drit som kommentarer på ens Blogg, er det bare å ignorere. Men når man gir et hyggelig komplement til noe eller noen, så forventer man faktisk at det blir besvart. Men neida, det er forsvinnende få som gidder. Det gjelder bare en selv liksom.


Selvmedlidenhet, den norske folkesykdommen.
 

Det er ganske tydelig etter bare noen måneder her på denne "site'en" at vanlig høflighet er ikke noe man skal forvente her. Dette er synd. Men som allerede nevnt, de om det. Gjør et forsøk da vel. Kom igjen, vær litt hyggelig med folk og fe'. Og ta deg tid til å besvare de som i vertfall er hyggelig mot Deg.

KAPTEIN SKUTELØS

#arroganse #uhøflighet #besvarelse

17 kommentarer

kreativemeeg

16.04.2017 kl.15:57

Jeg opplever nok motsatsen til deg. Jeg får ofte svar tilbake på kommentarene mine :) (og svarer selvfølgelig selv på de aller fleste)

KAPTEIN SKUTELØS

16.04.2017 kl.16:07

kreativemeeg: Heissan der. Først, takker for kommentar, og her er svaret. :-)
Litt rart det derre, da jeg har i en periode lagt inn masser av hyggelige kommentarer og komplementer til folk.
Ikke et eneste svar har jeg fått. man blir jo litt skuffet etterhvert da.

hilsen
kai

kreativemeeg

16.04.2017 kl.16:10

Så kjedelig! Håper du har litt mer hell med deg fremover :) ønsker deg en flott dag videre :)

KAPTEIN SKUTELØS

16.04.2017 kl.16:10

kreativemeeg: Hei igjen, og takk for den du.
Ha en flott dag.

hilsen
Kai

synskepeggy

16.04.2017 kl.16:54

Jeg svarer alltid på kommentarer:)

Kanskje ikke med en gang,men alltid etter å ha skrevet et innlegg eller når jeg oppdaterer og skriver nytt.

Jeg får som oftest saklige og greie kommentarer,men så er det noen som må bølle seg og som oftest er det de samme bøllene som går igjen år etter år.

Jeg opplever svært sjelden at jeg ikke får svar på kommentarer jeg skriver i andre blogger og får jeg ikke svar,eller at jeg opplever tilløp til krangel så kommenterer jeg aldri mer i den bloggen.

Jeg kunne gitt deg noen tips på blogger som alltid svarer og som alltid er hyggelige tilbake,men jeg tror du vil finne ut av det selv etterhvert.

Ha en fortsatt fin påske :) Hilsen synskepeggy.

KAPTEIN SKUTELØS

16.04.2017 kl.16:56

synskepeggy: Hei Peggy, takker for flott kommentar til innlegget mitt.
Ja det er litt rart at jeg ikke får svar. Jeg har sørget for at jeg alltid er så høflig og hyggelig med mine komplementer, som mulig.
Kanskje jeg rett og slett velger de feile.
hahaha
Uansett, takk for kommentar, og ha en fortsatt flott Påske.

hilsen
Kai

Mariann

16.04.2017 kl.16:58

Jeg har lagt igjen kommentarer på din blogg uten at jeg har sett at jeg har fått svar men kanskje jeg bare har oversett det.

Hvis du tror at alle blogger bare om temaer som i interesserer deg, må du huske at mange faktisk er interessert i nye gensere og bleieskift. Det er de bloggene som har tusenvis av lesere hver dag.

Du møter like mange ulike mennesker i bloggverdenen som du møter på et cruiseskip eller andre steder. Noen er sure og henger ut andre og de opplever selvfølgelig at folk ikke gidder å lese det de skriver. Andre er så koselige at man stikker innom bare for å hilse på.

Det viktigste er å konsentrere seg om hvordan en selv er og la andre seile sin egen sjø, for man får aldri endret en annen. Så er det noen som er uhøflig eller sur, er det bare å la være å besøke dem.

Flere som blogger er også syke og har så lite energi at de har nok med å skrive og klarer ikke følge opp kommentarer.

Pass også på at navnet ditt står i kommentarfeltet så man ser at du kommenterer. Det har en tendens til å falle ut innimellom.

Jeg følger bloggen din fordi jeg er hekta på cruise.

KAPTEIN SKUTELØS

16.04.2017 kl.17:02

Mariann: Hei igjen der, takker for at du stakk innom.
Jeg har alltid lagt vekt på å svare folk som sender meg en beskjed. Uansett hvor det måtte vere. facebook, vanlig e-mail, standard messengers, SMS,osv. Vvanlig høflighet.
Joda, som jeg nevnte, folk liker å blogge om alt mulig, og om gensere og bleieskift også. :-)
de om det, og vi om det.
:-)
Som jeg også nevnte til en annen trivelig person her, kanskje jeg sender til de feile.
,-)
Uansett, takke for flott innlegg.

hilsen
kai

Fri og freidig

16.04.2017 kl.17:41

Det er dessverre mange som bare teller sine klikk og kommentarer, uten å tenke på at det faktisk er folk bak. For "oss" som er litt mer enn 20-ish, så er vi oppdratt til at det er normal høflighet å svare tilbake når noen "snakker" til deg. Det virker som det er navlebeskuende i denne lille cyberverdenen av selvpromotering...

KAPTEIN SKUTELØS

16.04.2017 kl.20:35

Fri og freidig: Heisan der. Jo har faktisk vert inne på samme tanken. Nå var nok innlegget (bloggen) min litt sånn "brannfakkel" å regne, for å skape en liten reaksjon. takker for kommentaren. hilsen Kai

Doc og Dask

16.04.2017 kl.23:30

Hallayen :-) Tanken har slått meg og, men eg får jo pokker ikke varsel når noen har svart meg, så eg må selv gå innom alle bloggene eg har kommentert, for å se om eg får svar :-P Men men, sånn ellers, på bloggen til meg og gubben får du nok aldri lese om bleieskift, sminke eller shopping, det blir i så fall bare på 1.april :-D

KAPTEIN SKUTELØS

16.04.2017 kl.23:36

Doc og Dask: Hei der. :-) Ser ut som folk stort sett vet når jeg svarer dem da de returnerer noen ganger umiddelbart.Og en ser jo når en melding eller svar popper inn på chattesymbolet øverst på siden. Som nevnt, de om det (hva de skriver om), og vi alle skriver vel noen ganger noe som ikke alltid er mest spennende. Ellers, så ha en flott kveld der. Skal titte litt på bloggen Deres. hilsen Kai

KAPTEIN SKUTELØS

17.04.2017 kl.14:33

Doc og Dask: hei igjen. Fikk svar fra Hjelpen på Bloggen. Som jeg trodde, det andre chatte ikonet fra venstre, på toppen, med 2 pratebobler, er den som indikerer om noen besvarer kommentarene dine. hilsen Kai

Marit

17.04.2017 kl.19:38

Prøver å svare alle som legger inn kommentarer på bloggen min jeg. :o) Og jeg tror nesten jeg bare har fått en lite hyggelig kommentar på de snart sju årene jeg har vært her, til og med den svarte jeg på! ;o) Folk skriver om det som opptar dem, og det er jo veldig forskjell på hvor en er i livet. En trenger jo ikke lese heller, om det er noe som ikke interesserer. Vanskeligere er det ikke. ;o)

KAPTEIN SKUTELØS

17.04.2017 kl.19:57

Marit: Hei der. takker for kommentar. Joda, som jeg skrev....de om det. :-) Anyway, har lagt inn enda flere kommentarer, men nope.....ingen svar tilbake. Ikke en enste gitt. Jeg sjekket med Bloggfolkene om det var noe med min innstilling, men alt funker. Jeg er rett og slett bare uheldig og velger de som ikke gidder. Sånn er det vel noen ganger. hilsen Kai

atle1963

17.04.2017 kl.21:59

Fikk du min på din siste? Atle

KAPTEIN SKUTELØS

17.04.2017 kl.22:13

atle1963: ja det var den den første....av 25 stykk. Utrolig. Takkkkkkkkk

Skriv en ny kommentar

KAPTEIN SKUTELØS

KAPTEIN SKUTELØS

54, Bergen

Sjømann, Globetrotter, Kverulant, Rabulist. Observatør og Samfunnskritiker. Noen ganger er meningene mine helt virkelighetsfjerne. Overasket eller kanskje litt skuffet over at 95% av alle Bloggerne her er så Selvsentrert at de ikke gidder å besvare andre sine kommentarer på innleggene deres. Heldigvis er de resterende 5% trivelige mennesker, og en trenger ikke mer en det.

Flag Counter

Kategorier

Arkiv