hits

Reklamebransjen, tror de vi er dum?


Eller er de som jobber i industrien helt ut av sync med resten av oss?

 

Normalt sett lager jeg blogger om hva jeg har opplevd i løpet av livet mitt, og legger til bilder av alle reisene jeg har vert så heldig å være med på. Men noen ganger må man bare skrive litt samfunnskritiske ting, eller rett og slett bare klage litt, som er en rett i et demokrati. Og denne gangen skal jeg klage litt på reklameindustrien i Norge. For enten er vi nordmenn lettlurte, eller så tror reklameindustrien at vi er en ganske så lettlurt nasjon. Tror det er det siste. Reklamebransjen har sin egen prisutdeling, der de en gang i året møtes for å slå seg selv på brystet, og nikke samtykkende til sine kollegaer, mens de sipper på Latte'n sin.

 

Eksempel på tull og tøys:


Tull og tøys. Bare bambus. Bare Humbug. Eller......BS, som noen sier.

Bama gruppen. Det er flere generasjoner av oss som fremdeles lever i Norge, uten å noen gang fulgt dette toskete rådet. La meg forandre ordlyden her, jeg mener idiot-rådet! Ingen av oss som driter i å følge dette idiot rådet, har opplevd noe form for under, eller feilernæring. Til tross for at vi ikke har gomlet 5 om dagen. En aggressiv aktør blant kremmerne har klart å kjøre lobbyvirksomhet i et av departementene. Og som de griske menneskene våres politikere og byråkrater stort sett er, så har de latt seg kjøpe. Joda, det er sunne saker, men ikke driv med denne toskete dommedags reklamen (mellom linjene). Rævvva blues!

 

Noen reklamesnutter (videoer) er jo rett og slett så løgnaktige at en skulle tro at en eller annen statlig funksjon ville stoppe den. Andre er så latterlige at en noen gang lurer på om de er på samme planet som forbrukerne er. Klart, den siste er jo litt smak og behag.

 

 


Er du dum, eller tror "reklamefolka" det?

 

Så har man de som mange rett og slett bare hater. For at de er så utrolig irriterende at en ikke klarer å se på de, og en bare må skifte kanal, eller slå av lyden. Denne typen reklame får meg personlig til å få negative assosiasjoner med produktet. Noe som gjør an en aldri i livet vil en gang prøve produktet. Uansett om det måtte være et kvalitetsprodukt. Her er noen flere som jeg er utrolig lei av.  Igjen, dette er jo bare min personlige mening, og jeg er klar over, og respekterer, at andre mennesker liker dem. Uansett hva jeg måtte mene om reklamen.

 

 


Barnearbeid? Tja, bedre enn idioten med alle diktene.
 

Spar. Herregud! Spar meg! Vanvittig dikt eller rim lesing av en kar som helt sikkert har det berømte bedehus-smilet klisteret over hele ansiktet sitt når han stolt leser diktene, mens han noen ganger ser opp og i speilet, der han beundrer seg selv. Det ene diktet verre enn det andre. Så har de også en serie med reklamer der de bruker barn som hovedpersoner, der de prøver å få barna til å se sååååååååå søte ut. Som om ungene egentlig vet hva de driver med (de har det sikkert morsomt de). Alt i griskhetens ånd. Av med lyden, eller skift kanal, uansett hvor bra program jeg så på. Så irriterende at jeg IKKE skal sette min fot i en Spar butikk på lang lang tid.

 

Så kommer en værsting!

 

 


Klassisk rævva firma.
 

Så har vi en av klassikerne. Tine, enda mer Tull og Tøys fra en spesiell industri som kjører hardt med sin lobbyvirksomhet i departementene. Klassikeren fra dette firmaet er at en må drikke litervis med "liksvette", eller.... "kumelk", omtrent daglig, hvis en i det hele tatt skal ha styrke i knoklene til å klare å stå oppreist. Akkurat. Sprøyt fra ende til annen. Hvis en liker liksvette, helt greit det. Så har vi Tine produktene som "ikke er tilsatt ekstra sukker". Da det allerede er masser av sukker i produktene. Fjusk! Tine har også i det siste vert så jævla arrogante at de har knabbet linjer fra Kong Harald sin tale. Hva i helvete? Er Dere i reklamebransjen så tom for ide'er at dere nå må i tillegg til all lyvingen, nå også må stjele? Tine er en klassiker innen Bullshitterne i Norge!

 

 

 

 
Steng ned disse idiotreklamene som driver med Bondefangeri av svake mennesker.

Så har vi alle casino og veddefirmaene. En uendelig strøm av mer eller mindre uintelligente reklamer, som er produsert for de med svak vilje. Den verste er en som har en slags sang om sport, som er så banal og barnslig at en nesten skulle tro det var en mix av en eldre Vikingarna og norsk Melodi Gran Prix låt. Steike i helvete så rævva! Mer idiotiske er jo at de sender fra utlandet, så vi kan ikke stoppe de fra å sende. Vel, steng ned hele den forpulte stasjonen da vell, hvis de ikke følger våre regler! Jaja, jeg vet at folk vil bli forbannet hvis de ikke får sin dose av Kardashians, Farmen, en eller annen ungkar eller ungkarskvinne. Ja får vel de som digger hjerne-løs underholdning legge press på de stasjonene som driter i våre regler her til lands. Så jævla enkelt er det faktisk. Få bort disse bondefange reklamene.

 

 


The winner is......Shpock. En app for lykkelige, unge, og helst sexy jenter.
 

Den verste..... Schpockkkkkkkkkk!!!!

Dette er vinneren av den verste som er lagd de siste årene. En application som en bare må ha hvis en er ung og sexy, og gjerne vil ende opp med masser av cash i baklommen, fort som bare faen. Det aller verste med denne reklamen er at de har fått en person som høres ut som en 12 år gammel jente som er høy på ecstasy eller annen speed. Hun er så hysterisk at en håper i det lengste at det bare er skuespill. Hvis ikke, pust inn og ut i en pose vennen min.

 

Ahhhhh, det var en deilig utblåsing gitt. Meget deilig.

:-)

 

KAPTEIN SKUTELØS

 

#reklame #samfunn 

 

23 kommentarer

desomskapteverden

03.06.2017 kl.22:08

Jeg har ikke sett en eneste av disse reklamene, og det er jeg glad for.

KAPTEIN SKUTELØS

03.06.2017 kl.22:25

desomskapteverden: Er for tiden hos min kjære mor, så da blir det en del tv titting.

due

03.06.2017 kl.22:52

Du har skjønt det du også, ja :)

KAPTEIN SKUTELØS

03.06.2017 kl.23:02

due: Javisst. Måtte bare blåse litt ut.

due

03.06.2017 kl.23:35

hehehehehe

KAPTEIN SKUTELØS

03.06.2017 kl.23:42

due: :-)

Ei_heks

04.06.2017 kl.00:06

LOL

Genialt skrevet! <3

KAPTEIN SKUTELØS

04.06.2017 kl.00:12

Ei_heks: Tusen takk for den du. ;-)

Ei_heks

04.06.2017 kl.00:17

Ler fremdeles og måtte lese en gang til. :D

KAPTEIN SKUTELØS

04.06.2017 kl.00:18

Ei_heks: Du store! Takker og bukker så mye her. hilsen Kai

Ei_heks

04.06.2017 kl.00:21

Men du... sånn i forhold til overskriften.... de tror ikke. De VET! :P

KAPTEIN SKUTELØS

04.06.2017 kl.00:24

Ei_heks: Ja er redd for det.

04.06.2017 kl.18:41

Glad jeg ikke ser TV:p

KAPTEIN SKUTELØS

04.06.2017 kl.18:42

Anonym: Joda, ser den. Er for tiden, i et lengre opphold hos min kjære mor, så det er nok hun som bestemmer den boksen. ;-)

Torunn

04.06.2017 kl.20:44

Det er jo ikke BAMA som står bak "fem om dagen" :)

Ha en fin kveld videre!

KAPTEIN SKUTELØS

04.06.2017 kl.20:53

Torunn: Heissan. Det er de som bruker reklamen. :-)

KAPTEIN SKUTELØS

04.06.2017 kl.20:55

Torunn: Bama. https://www.youtube.com/watch?v=lWVdxnVjauk

Martine

05.06.2017 kl.13:19

Takk for et genialt innlegg =)

Selv velger jeg å se hjernedøde TV-serier fra betalte streamingssider. Mulig jeg blir hjernedød, men jeg slipper ihvertfall reklame ;)

KAPTEIN SKUTELØS

05.06.2017 kl.13:55

Martine: Hei. Egentlig ikke noe i vegen med å like hjernedøde serier. jeg liker noen selv jeg. Bare sitter å glor på dem, uten å tenke for dypt om hva som skjer. Joda, laster ned eller streaming. Rart, en betaler for såkalt kabel tv for å egentlig slippe unna reklamen. Så kom den der også, uten at noen i det hele tatt reagerte noe særlig.

Martine

06.06.2017 kl.19:16

Kaptein Skutekløs: Er deilig å kunne se på noe uten å måtte følge med, en herlig måte å slappe av på. Har enda ikke fått noe reklame ved bruk av betalte sider som Net**** eller H*O. Er verdt om man gjør som oss og deler med andre familiemdlemmer (som ikke bor under samme tak) :)

KAPTEIN SKUTELØS

06.06.2017 kl.19:54

Martine: ja jeg bruker mye portable hard drive med nedlastede filmer og serier.

Martha

06.06.2017 kl.19:34

Flott

KAPTEIN SKUTELØS

06.06.2017 kl.19:54

Martha: Takker

Skriv en ny kommentar

KAPTEIN SKUTELØS

KAPTEIN SKUTELØS

54, Bergen

Sjømann, Globetrotter, Kverulant, Rabulist. Observatør og Samfunnskritiker. Noen ganger er meningene mine helt virkelighetsfjerne. Overasket eller kanskje litt skuffet over at 95% av alle Bloggerne her er så Selvsentrert at de ikke gidder å besvare andre sine kommentarer på innleggene deres. Heldigvis er de resterende 5% trivelige mennesker, og en trenger ikke mer en det.

Flag Counter

Kategorier

Arkiv